průlet některými událostmi se mnou spojenými

Ve1

14. 6. 2010 11:52

Jak se říká, kdo rychle dává, dvakrát dává. Taktéž Veňova prosba je rychle vyslyšena. Přál si mít starosti jaké májí jeho rodiče T.L. a Š.H.(skoro Šnekovi).

Pivovary Pilsner Urquell, Radegast a Černá Hora se snažily obejvit příčinu poklesu zájmu o jejich produkt. Důsledkem důkladného šetření bylo zjištěno, že několik Brněnských podniků bylo donuceno, nenadále malým obratem za poslední tři měsíce, zavřít. Mezi poslední zavřené podniky patří studntská nálevna Terč. Vyšetřovací tým tří výše zmíněných pivovarů nebyl dlouho schopen příčinu zjistit. Hlavním mozkolamem pro ně bylo to, že se to tak prudce nedotklo ostatních pivovarů (vyjma Kozla, kde také zaznamenali velký pokles), zejména pivovaru Starobrno. Záhadu však pomohly rozluštit fotografie zaslané anonymním odesílatelem. Na fotografiich byl blíže nejmnovaný V.K. obložený naučnými knihami s pohledem zarytým hned do tří skript najednou. Sousedé tvrdí, že nevychází ani na oběd a také, že v pokoji se svítí celou noc. V.K. nezůstává bez povšimnutí veřejnosti. Ke skupině Bc.V.K.(nechceme zveřejňovat jméno inkriminovaného) na Facebooku patří již asi tři milióny uživatelů nejen z česka. Jeho sympatizanti nevycházejí ze svých pokojů a nenavštěvují žádné nálevny.

V důsledku toho šetření zasedl krizový štáb výše zmíněných pivovarů. Na den 16.6.2010 se předzásobují všechny zbylé brněnské restaurace a zároveň také spousta již zavřených zvažuje znovuotevření. Ekonomičtí analytici dokonce spekulují i o tom, že by úspěšné státnice mohly postavit na nohy českou ekonomiku. Optimisté hovoří o jakémsi opaku ekonomické krize. Na profesory VUT FEKT je to nyní velký tlak. Protikorupční policie sleduje situaci, aby nedocházelo ke zbytečným excesům. Do V.K. vkládá naděje celý svět.

Situaci budeme i nadále sledovat.

(OLT)

Zobrazeno 1085×

Komentáře

wilfredbezkola

no je toho pořád požehnané, finanční krize, záplavy, bouřky, pivní krize..ještě, že se to ve středu už rozřeší. V.K. chudák vyjde z místnosti a hned se na něj natlačí 100 novinářů a budou blejskat foťáky..

Veňa1

Hej, tak tohle me opravdu pobavilo!!! Fakt dost dobre :-D :-D. Dal jsem to precist i bydlovi a pekne jsme se nasmali :).

hanulka

ty, Tondo, nechces se dat na drahu spisovatele..mas prima ctivy styl a skvely napady....ja bych si tvoji knizku klidne koupila...a ostatni by v knihovne bylo taky dobre postarano...byli by na nejlepsich mistech!!!! (mezi bestsellery)

Otakar

2hanulka -> Díky, cením si toho. Až budu starý a bohatý tak třeba něco vydám:-).

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Co je tu nového

Autor blogu Grafická šablona Nuvio